The Ecom Agency Kennisbank

Alexander Ribbink

Wat is Alexander Ribbink?

Alexander Ribbink is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Hij werd geboren op 29 augustus 1962 in Wassenaar.

Ribbink studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en begon zijn carrière bij Unilever, waar hij verschillende managementposities bekleedde. In 2000 stapte hij over naar TomTom, een Nederlands bedrijf dat navigatiesystemen produceert, waar hij medeoprichter en Chief Operating Officer (COO) werd. In 2008 verliet hij TomTom om medeoprichter te worden van Keen Venture Partners, een investeringsmaatschappij die zich richt op technologiebedrijven.

Ribbink staat bekend als een ervaren investeerder met een sterke focus op innovatie. Hij heeft geïnvesteerd in verschillende succesvolle startups, waaronder het Nederlandse betaalplatform Adyen. Ook is hij actief als adviseur en bestuurder bij verschillende technologiebedrijven.

Vermogen Alexander Ribbink

Het vermogen van Alexander Ribbink is niet publiekelijk bekend. Hij wordt echter wel gezien als een van de succesvolste en invloedrijkste ondernemers en investeerders van Nederland.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.