The Ecom Agency kennisbank

TrustPilot

Wat is TrustPilot?

Trustpilot is een online platform waarop klanten hun ervaringen en beoordelingen kunnen delen over bedrijven en organisaties. Bedrijven kunnen zich registreren op Trustpilot om beoordelingen te verzamelen en hun reputatie te verbeteren.

Klanten kunnen op Trustpilot een beoordeling achterlaten over hun ervaring met een bedrijf, bijvoorbeeld over de kwaliteit van de producten of dienstverlening, de klantenservice en de levering. Andere potentiële klanten kunnen deze beoordelingen bekijken en gebruiken om een weloverwogen beslissing te nemen over de aankoop van producten of diensten.

Bedrijven kunnen hun reputatie verbeteren door te reageren op beoordelingen en klachten van klanten, en door actief aan de slag te gaan met feedback om de kwaliteit van hun producten of diensten te verbeteren. Op deze manier kan Trustpilot bijdragen aan het verbeteren van de klantervaring en klanttevredenheid.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.