Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Kerncompetenties

Wat zijn kern competenties?

Kerncompetenties zijn vaardigheden of kwaliteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn in je werk of leven. Ze omvatten kennis, ervaring, kundigheid, communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden, probleemoplossend vermogen, creativiteit, technische vaardigheden en leiderschap. Kerncompetenties zijn vaardigheden die je kunt gebruiken in verschillende situaties en die je helpen om te slagen in je carrière, relaties, financiën, gezondheid en persoonlijk welzijn.

Wat zijn kerncompetenties binnen je bedrijf?

De kerncompetenties van een bedrijf zijn vaardigheden die nodig zijn om de beoogde doelstellingen te bereiken. Dit omvat vaardigheden zoals innovatie, productontwikkeling, strategische planning, marketing, verkoop, klanttevredenheid, financiële management, operationele efficiëntie, technologie, productie, logistiek, middelenbeheer en risicobeheer. Dit is bij ieder bedijf anders, mocht u dit willen weten is het goed om een een kerncompetenties analyse te doen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.