Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: buzzmarketing

Wat is buzzmarketing?

Buzzmarketing is een vorm van marketing die gericht is op het creëren van een positieve, luidruchtige stemming en interesse voor een bepaald product, dienst of merk. Het maakt gebruik van technieken zoals geruchten, verhalen, verrassende acties en samenwerken met influencers om de zichtbaarheid en bekendheid van een product of merk te vergroten.

Waar word buzzmarketing vooral ingezet?

Buzzmarketing wordt vooral ingezet bij de lancering van nieuwe producten of diensten, maar het kan ook gebruikt worden om de zichtbaarheid van bestaande producten of merken te vergroten. Het doel is om consumenten te verleiden tot aankoop en het creëren van een positieve associatie met het merk.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.