The Ecom Agency Kennisbank

Willem Sijthoff

Wie is Willem Sijthoff?

Willem Sijthoff is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Hij werd geboren op 26 december 1951 in Amsterdam. Sijthoff begon zijn carrière in de journalistiek en was onder meer hoofdredacteur van Het Financieele Dagblad en NRC Handelsblad.

Oprichter en CEO

In de jaren '90 richtte hij zich op de media- en entertainmentindustrie en was hij onder meer mede-oprichter van tv-productiebedrijf Eyeworks en filmmaatschappij A-Film. In 2000 richtte hij samen met anderen de Telegraaf Media Groep op, waarvan hij tot 2004 CEO was. Daarnaast was hij betrokken bij de oprichting van diverse andere bedrijven, waaronder Quote Media en het online marketingbedrijf Improve Digital.

Sijthoff is ook actief als investeerder en heeft belangen in verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals vastgoed, technologie en duurzaamheid. Daarnaast is hij betrokken bij diverse maatschappelijke en culturele initiatieven en is hij onder meer voorzitter van de Raad van Toezicht van het Van Gogh Museum.

Vermogen Willem Sijthoff

Het vermogen van Willem Sijthoff wordt geschat op enkele honderden miljoenen euro's. Hij heeft belangen in verschillende bedrijven en sectoren, waaronder vastgoed, technologie en duurzaamheid. Sijthoff is ook actief als investeerder en heeft in het verleden diverse succesvolle investeringen gedaan. Daarnaast heeft hij ook een aantal maatschappelijke en culturele functies en is hij onder meer voorzitter van de Raad van Toezicht van het Van Gogh Museum. Omdat Sijthoff geen openbare informatie verstrekt over zijn vermogen, is het exacte bedrag niet bekend.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.