The Ecom Agency Kennisbank

Tim Draper

Wie is Tim Draper?

Tim Draper is een Amerikaanse durfkapitalist en investeerder, geboren op 11 juni 1958 in California. Hij is de oprichter van Draper Associates, een durfkapitaalfirma die investeert in bedrijven over de hele wereld.

Draper studeerde af aan de Stanford University en behaalde een MBA aan de Harvard Business School. Hij begon zijn carrière bij het investeringsbankieringbedrijf Alex. Brown & Sons voordat hij zijn eigen investeringsfirma Draper Associates oprichtte in 1985.

Draper staat bekend om zijn investeringen in technologiebedrijven zoals Hotmail, Skype, Baidu en Tesla. Hij was ook een van de vroege investeerders in Bitcoin en kocht in 2014 ongeveer 30.000 bitcoins van de Amerikaanse overheid bij een veiling van in beslag genomen activa.

Draper is ook een oprichter van verschillende andere bedrijven, waaronder DFJ (Draper Fisher Jurvetson), een durfkapitaalfirma, en Draper University, een school voor ondernemerschap en startup-opleiding.

Naast zijn zakelijke activiteiten heeft Draper verschillende boeken geschreven en spreekt hij regelmatig op conferenties en evenementen over ondernemerschap, technologie en de toekomst van de economie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.