The Ecom Agency kennisbank

Salar Azimi

Wie is Salar Azimi?

Salar Azimi is een Nederlandse zakenman en ondernemer. Hij is geboren op 26 januari 1980 in de stad Teheran, Iran. Op jonge leeftijd verhuisde hij naar Nederland, waar hij zijn carrière begon op te bouwen.

Salar Azimi staat bekend om zijn succesvolle ondernemingen en zijn extravagante levensstijl. Hij is eigenaar van verschillende bedrijven, waaronder een hotelketen genaamd "Hotel Aarden" in Zeeland. Daarnaast is hij ook betrokken geweest bij vastgoedprojecten en andere zakelijke ventures.

Azimi is ook bekend geworden door zijn deelname aan het televisieprogramma "Miljonairs" op SBS6. In dit programma werd hij gevolgd terwijl hij luxueuze feesten organiseerde en zijn flamboyante levensstijl liet zien.

In 2013 bouwde de broers Azimi hun huis om naar een hotel met negen kamers en een restaurant. Deze business houden ze vol en kopen ze in 2018 een oud bankgebouw, bouwt dit ook om naar een hotel en koopt een failliet hotel aan de overkant.

Wat is het vermogen van Salar Azimi?

Het vermogen van Salar Azimi wordt geschat op ongeveer €23 miljoen afkomstig vanuit investeringen in voornamelijk horeca en (hotel) vastgoed. Salar Azimi heeft zijn vermogen opgebouwd door het oprichten en het leiden van verschillende bedrijven.

Salar Azimi bij de Lotgenoten podcast (Video)


Salar Azimi bij Nieuw Geld podcast van Mees Wijnants (Video)

Azimi klaagt ABN AMRO aan

Bekijk in deze video van Floris Wijers van Pure Luxe waarom ABN ARMO de relatie met de Azimi broers beëindigt....

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.