The Ecom Agency Kennisbank

Rihanna

Wie is Rihanna?

Rihanna, wiens echte naam Robyn Rihanna Fenty is, is een beroemde zangeres, actrice en ondernemer. Ze is geboren in Barbados en begon haar muzikale carrière als tiener. Haar debuutalbum "Music of the Sun" kwam uit in 2005 en sindsdien heeft ze vele hitnummers uitgebracht, waaronder "Umbrella", "Disturbia" en "Diamonds".

Ondernemingen Rihanna

Rihanna heeft niet alleen succesvolle muziekcarrière, maar heeft ook verschillende ondernemingen opgericht. In 2017 lanceerde ze haar eigen make-uplijn, genaamd Fenty Beauty, die bekend staat om zijn inclusieve en diverse productlijn. Later volgden de lancering van haar lingerielijn Savage X Fenty en haar skin care-lijn genaamd Fenty Skin.

Rihanna's investeringen en inkomsten gaan echter verder dan alleen haar eigen ondernemingen. Ze heeft ook geïnvesteerd in verschillende bedrijven, waaronder een technologiebedrijf genaamd The Muse, en heeft ook deals gesloten met merken zoals Puma en Dior.

Mindset Rihanna

Haar mindset is gericht op succes en empowerment. Ze heeft zichzelf bewezen als een sterke, onafhankelijke vrouw die haar eigen weg gaat en haar eigen ondernemingen creëert. Ze heeft zich ook ingezet voor filantropische inspanningen, zoals het oprichten van de Clara Lionel Foundation, die zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van leven in gemeenschappen over de hele wereld.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.