The Ecom Agency Kennisbank

Michiel Mol

Wie is Michiel Mol?

Michiel Mol is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Hij werd geboren op 4 augustus 1969 in Delft.

Mol studeerde aan de Technische Universiteit Delft en begon zijn carrière als software-ontwikkelaar. In 1999 richtte hij samen met enkele andere ondernemers Lost Boys op, een bedrijf dat zich richtte op digitale media en communicatie. Lost Boys groeide snel uit tot een succesvol bedrijf en werd in 2001 verkocht aan het Amerikaanse bedrijf Digitas.

Na de verkoop van Lost Boys richtte Mol verschillende andere bedrijven op, waaronder Media Republic, een marketingbureau, en Force India, een Formule 1-team. Ook was hij betrokken bij de ontwikkeling van diverse computer- en videospellen, waaronder de populaire spellenreeks Grand Theft Auto.

Mol staat bekend als een zeer succesvolle ondernemer met een brede interesse in verschillende industrieën. Hij is tevens actief als investeerder en adviseur bij verschillende startups en technologiebedrijven.

Vermogen van Michiel Mol

Het vermogen van Michiel Mol wordt geschat op enkele honderden miljoenen euro's. Hij staat regelmatig in de Quote 500, een lijst van de 500 rijkste mensen van Nederland.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.