The Ecom Agency Kennisbank

Mark Cuban

Wie is Mark Cuban?

Mark Cuban is een bekende Amerikaanse ondernemer, investeerder en eigenaar van verschillende professionele sportteams. Hij werd geboren op 31 juli 1958 in Pittsburgh, Pennsylvania.

Cuban begon zijn carrière als verkoper van software en werkte later als eigenaar van een bar. In de jaren 90 richtte hij een internetprovider op genaamd MicroSolutions, die hij later verkocht voor $6 miljoen. In 1995 richtte hij Broadcast.com op, een online platform voor het streamen van live evenementen en televisieprogramma's, dat hij in 1999 verkocht aan Yahoo! voor $5,7 miljard.

Sindsdien heeft Cuban geïnvesteerd in verschillende bedrijven en start-ups, en is hij een bekend gezicht geworden in de Amerikaanse televisie-industrie als een van de 'sharks' in het populaire tv-programma 'Shark Tank', waarin ondernemers hun bedrijven presenteren aan een panel van investeerders. Cuban is ook eigenaar van de Dallas Mavericks, een professioneel basketbalteam in de NBA, en heeft geïnvesteerd in andere sportteams en -evenementen.

Cuban staat bekend als een uitgesproken persoonlijkheid met sterke meningen over politiek en economie. Hij is ook een filantroop en heeft miljoenen dollars gedoneerd aan verschillende goede doelen. Met een geschat vermogen van meer dan $4 miljard is hij een van de rijkste mensen in de Verenigde Staten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.