The Ecom Agency Kennisbank

Marc Brouwers

Wie is Marc Brouwers?

Marc Brouwers (1963) werd rijk toen hij in 2007 zijn textielbedrijf Bremtex verkocht aan Bencis Capital. In 2019 maakte hij opnieuw een klappertje toen zijn 50%-belang in de Belgische textielspeler Van der Erve werd verkocht.

Marc Brouwers verkoopt zijn landgoed

In een recente ontwikkeling heeft de gemeente Eindhoven besloten textielondernemer Marc Brouwers te helpen door het landgoed De Wielewaal over te nemen, dat al geruime tijd te koop stond. Het stadsbestuur heeft besloten om €29 miljoen te investeren in de aanschaf van dit uitgestrekte landgoed van maar liefst 142 hectare, wat overeenkomt met drie keer de grootte van het Vondelpark.

Het landgoed omvat negen huizen, waaronder de imposante woning van Brouwers, die een oppervlakte heeft van 2582 vierkante meter. Met deze beslissing hoopt de gemeente Eindhoven een positieve bijdrage te leveren aan de situatie van Marc Brouwers en tegelijkertijd een waardevol stuk grondgebied te verwerven.

Vermogen Marc Brouwers

Het vermogen van Marc Brouwers is door de quote geschat op 120 miljoen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.