The Ecom Agency kennisbank

Lee Byung-chull

Wie isLee Byung-chull?

Lee Byung-chull was een Zuid-Koreaanse zakenman en oprichter van Samsung, een van 's werelds grootste conglomeraten. Hij werd geboren op 12 februari 1910 in Uiryeong, Zuid-Korea en overleed op 19 november 1987.

De oprichter van Samsung

Lee begon zijn carrière als ondernemer door het opzetten van een klein handelsbedrijf dat gedroogde vis en groenten verkocht. In 1938 richtte hij Samsung op, dat oorspronkelijk een bedrijf was dat handelde in levensmiddelen en textiel. Later breidde hij het bedrijf uit naar de productie van elektronica, scheepsbouw, constructie en vele andere sectoren.

Lee Byung-chull stond bekend om zijn visie en ondernemersgeest. Hij richtte zich op het ontwikkelen van nieuwe producten en het uitbreiden van Samsung naar internationale markten. Onder zijn leiderschap groeide Samsung uit tot een van de grootste bedrijven ter wereld, met een breed scala aan producten en diensten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.