The Ecom Agency kennisbank

Larry Page

Wie is Larry Page?

Larry Page is een Amerikaans technologie-ondernemer en een van de oprichters van Google. Hij is tevens de CEO van Alphabet Inc., het moederbedrijf van Google. Larry Page is geboren op 26 maart 1973.

Het verhaal van Larry Page 

Larry Page was een jonge ondernemer met een groot hart. Hij was opgegroeid in een klein stadje in Michigan en had al op jonge leeftijd een passie voor technologie. In de jaren 90 had Larry een eigen bedrijf opgezet en hij had al snel een reputatie opgebouwd als een innovator. Een van zijn projecten was het bouwen van een zoekmachine. Larry had een visie voor een zoekmachine die relevante informatie zou kunnen leveren aan gebruikers. Hij was vastbesloten om deze visie te verwezenlijken en hij slaagde erin om de zoekmachine te lanceren. Het was een enorm succes en binnen enkele jaren was Larry's zoekmachine de meest populaire zoekmachine op het internet. Het bedrijf dat hij had opgericht werd Google.

Wat is het vermogen van Larry Page?

Het vermogen van Larry `Page wordt in 2022 geschat op ongeveer €108,81 miljard euro. Dit vermogen heeft hij voornamelijk opgebouwd door zijn aandeel in Google. Larry Page heeft in 2022 19,494.224 aandelen in Google en is daarmee de grootste aandeelhouder.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.