The Ecom Agency Kennisbank

Kevin Hart

Wie is Kevin Hart?

Kevin Hart is een Amerikaanse acteur, komiek, producent en schrijver. Hij begon zijn carrière als stand-up comedian en kreeg al snel bekendheid door zijn optredens in verschillende comedyshows en films.

Naast zijn werk in de entertainmentindustrie heeft Kevin Hart ook een ondernemerskant. Hij heeft zijn eigen productiebedrijf genaamd Hartbeat Productions, waarmee hij films en televisieseries produceert. Hij heeft ook zijn eigen kledinglijn genaamd "TKO", die te koop is bij verschillende grote retailers.

Er is niet veel bekend over de specifieke investeringen van Kevin Hart, maar het is bekend dat hij zich heeft gericht op verschillende zakelijke ondernemingen buiten de entertainmentindustrie.

Een van zijn investeringen was in de mobiele fitness-app "FitOn", waarvan hij mede-eigenaar werd in 2020. Hij heeft ook geïnvesteerd in de on-demand maaltijdleveringservice "Foodsby" en in de digitale portefeuille-app "Robinhood".

In 2019 heeft Kevin Hart aangekondigd dat hij van plan was om te investeren in de Afrikaanse technologie-startup scene, hoewel er geen updates zijn over specifieke investeringen in deze sector.

Over het algemeen lijkt Kevin Hart zich te richten op investeringen in opkomende technologieën en startende ondernemingen, in combinatie met zijn succesvolle ondernemerschap in de entertainmentindustrie

Vermogen Kevin Hart

In 2017 werd Kevin Hart genoemd als een van de best betaalde comedians ter wereld, met een geschat vermogen van meer dan $120 miljoen. Hij heeft ook verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn werk in de entertainmentindustrie, waaronder meerdere NAACP Image Awards en Teen Choice Awards.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.