The Ecom Agency Kennisbank

John Huiberts

Wie is John Huiberts?

John Huiberts is een Nederlandse selfmade miljonair. In 1999 richtte John Huiberts IGM Resins op, een bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling en productie van grondstoffen voor de vervaardiging van uv-lakken, -coatings en -lijmen. Met zijn laatste spaargeld kocht hij grondstoffen in China en verkocht ze vervolgens aan inkt- en coatingproducenten. Met de opbrengst investeerde hij in technologie en veranderde van trader naar technisch speler, zonder technische kennis.

IGM Resins heeft nu drie grote fabrieken in Italië, Amerika en China en is nog steeds actief in de groeimarkt met 900 medewerkers en een omzet van 300 miljoen euro. John Huiberts heeft echter zijn leidinggevende titel opgegeven en werkt nu achter de schermen aan de groeiplannen van het bedrijf. Hij zegt hierover: "Na twintig jaar zag ik mezelf niet meer in een leidinggevende rol in het management. Als voorzitter van de Raad van Bestuur houd ik me nu samen met een klein team bezig met de groeiplannen van IGM."

Wat is het vermogen van John Huiberts?

in het jaar 2022 maakte John zijn debuut in de Quote 500. Hier staat hij namelijk op plek 383. Het vermogen van John Huiberts wordt geschat op: €140 miljoen euro

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.