Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Jerry Saffrie

Wie is Jerry Saffrie?

Jerry Saffrie (1971) is de oprichter en CEO van Covast, een bedrijf dat zich specialiseert in de aankoop, ontwikkeling en transformatie van vastgoed. Daarnaast biedt Covast de mogelijkheid om te investeren in zeer diverse bouw- en woonprojecten.

Al op jonge leeftijd begint Jerry Saffrie met ondernemen, als hij de Utrechtse kapperszaak van zijn ouders overneemt. Onder zijn leiding weet hij de keten uit te laten groeien tot een franchiseformule met kapperszaken door de hele provincie. Het succes biedt ruimte voor verder ondernemen en Saffrie zet zijn eerste stappen in het vastgoed met de aankoop van residentieel vastgoed op Aruba. Deze woningen knapt hij op en herverdeeld hij in meerdere appartementen, waarna hij ze in de verhuur brengt. Een formule die hij meeneemt naar Nederland en vanaf dat moment is Covast een feit.

ADVIES

Naast de aankoop en transformatie van divers vastgoed, zag Jerry Saffrie dat er vraag ontstond naar de expertise die Covast te bieden heeft. De ruime ervaring op gebied van vergunningen, contracten, de fiscale- en juridische kant van vastgoed, kwamen beschikbaar voor klanten en vormden vanaf dat moment een nieuwe stevige advies-pijler onder de groeiende business. Mede door het sterke netwerk van vastgoedspecialisten met onder andere zeer diverse juridische, fiscale en commerciële achtergronden, kan Covast zijn klanten van advies voorzien over een breed spectrum van aan vastgoed gerelateerde onderwerpen. Mede door deze uitbreiding van diensten overleeft Covast, in tegenstelling tot veel andere vastgoedbedrijven, eenvoudig de kredietcrisis en daarna de zware coronaperiode, en komt er zelfs sterker dan ooit uit.

OOG VOOR LOKAAL BELANG

Naast ondernemen wil Jerry Saffrie ook graag op een andere manier een positief stempel drukken op de steden en buurten waarin hij zijn zeer verschillende vastgoedprojecten ontwikkelt. Dat uit zich niet alleen in de hoge kwaliteitseisen die hij stelt aan de bouwprojecten, maar ook in de wens de omgeving mooier te maken. Daarbij ligt een sterke focus op het behouden van de authentieke details en verhalen die vaak diep met een stad of wijk vervlochten zijn. Het betrekken van de lokale gemeenschap is hierbij voor Saffrie een voorwaarde. Een mooi voorbeeld is de transformatie van de sportschool van Judokampioen en Neerlands trots Anton Geesink. De originele materialen uit de sportschool van Geesink zijn geïntegreerd in de 24 appartementen die op de heilige judogrond zijn her-ontwikkeld.

Naast die liefde voor mooie, duurzame en authentieke bouwprojecten, heeft Jerry Saffrie ook een diepe liefde voor ‘zijn’ Utrecht. Het ‘Heart Beat Gala’ is een van de goede doelen die hij een warm hart toedraagt en ook de kinderboerderij in Maarssen wordt door hem financieel ondersteund.

Covast telt op dit moment rond de tien medewerkers en heeft naast de Nederlandse markt ook projecten over de grens.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.