The Ecom Agency Kennisbank

Gisele Bündchen

Wie is Gisele Bündchen?

Gisele Bündchen is een Braziliaanse supermodel en zakenvrouw. Ze begon haar modellencarrière op 14-jarige leeftijd en heeft sindsdien voor vele toonaangevende merken gewerkt. Naast haar succesvolle carrière als model heeft ze ook haar eigen ondernemingen en investeringen.

ondernemingen en investeringen Gisele Bündchen

Een van haar belangrijkste ondernemingen is haar eigen merk Gisele Bündchen Intimates, dat ze in 2011 lanceerde. Het merk biedt lingerie en loungewear van hoge kwaliteit. Daarnaast is ze ook betrokken bij verschillende liefdadigheidsprojecten, waaronder het behoud van het Amazonegebied en de bescherming van dieren.

Naast haar ondernemingen heeft Bündchen ook geïnvesteerd in diverse bedrijven en start-ups, waaronder Uber, waar ze in 2015 investeerde en waarmee ze naar verluidt $25 miljoen verdiende. Ze heeft ook geïnvesteerd in schoonheidsmerk Dermalogica en maaltijdbezorgdienst Sun Basket.

Bündchen staat bekend om haar toewijding aan een gezonde levensstijl en heeft geïnvesteerd in verschillende wellness-gerelateerde bedrijven, waaronder Naturalmente SAS, een Braziliaans bedrijf dat biologische en duurzame cosmetica produceert. Ze heeft ook een boek geschreven over gezondheid en welzijn, getiteld "Lessons: My Path to a Meaningful Life."

Haar investeringen en ondernemingen hebben Bündchen een geschat vermogen van meer dan $400 miljoen opgeleverd, waardoor ze een van de rijkste modellen ter wereld is. Haar succes is grotendeels te danken aan haar harde werk en haar vermogen om haar persoonlijke merk uit te breiden naar verschillende industrieën.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.