The Ecom Agency Kennisbank

George Westinghouse

Wie is George Westinghouse?

George Westinghouse was een Amerikaanse uitvinder en ondernemer die leefde van 6 oktober 1846 tot 12 maart 1914. Hij staat vooral bekend om zijn uitvinding van het persluchtremsysteem voor treinen, wat de veiligheid van het spoorvervoer aanzienlijk verbeterde. Westinghouse had meer dan 360 patenten op zijn naam staan, variërend van luchtremmen tot stoommachines en elektrische apparaten.

Hij was ook de oprichter van de Westinghouse Electric Corporation, een bedrijf dat zich richtte op de ontwikkeling van elektrische apparatuur. Het bedrijf groeide uit tot een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld, met onder meer betrokkenheid bij de bouw van de Hoover Dam en de Amerikaanse nucleaire programma's.

Westinghouse was een visionair ondernemer die bekend stond om zijn innovatieve ideeën en zijn vermogen om risico's te nemen. Hij stierf op 67-jarige leeftijd in New York City, maar zijn nalatenschap leeft voort in de vele uitvindingen en innovaties die hij heeft gecreëerd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.