The Ecom Agency kennisbank

Donald Trump

Wie is Donald Trump?

Donald Trump is een Amerikaanse zakenman en politicus. Hij werd geboren op 14 juni 1946 in Queens, New York.

Donald Trump de zakenman 

Als zakenman was Donald Trump voornamelijk actief in de vastgoedsector en hij bouwde een uitgebreid zakelijk imperium op. Hij begon zijn carrière in het bedrijf van zijn vader en richtte later zijn eigen vastgoedbedrijf op, dat zich richtte op het ontwikkelen en beheren van commercieel vastgoed in New York.

Trump's vastgoedimperium omvatte verschillende iconische gebouwen, waaronder de Trump Tower in Manhattan en het Trump International Hotel and Tower in Chicago. Hij was ook betrokken bij de ontwikkeling van golfbanen, casino's en andere commerciële projecten in de Verenigde Staten en daarbuiten.

Trump stond bekend om zijn flamboyante persoonlijkheid en extravagante levensstijl. Hij was een publiek figuur en trad regelmatig op in de media, zowel als zakenman als later als politicus. Hij was ook bekend om zijn merk "Trump", dat werd gebruikt om een breed scala aan producten te verkopen, waaronder vastgoed, kleding en zelfs een eigen lijn van steaks.

Het vermogen van Donald Trump

Het vermogen van Donald Trump wordt in 2023 geschat op ongeveer €3 miljard euro.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.