The Ecom Agency Kennisbank

David Beckham

Wie is David Beckham?

David Beckham is een voormalig Engels professioneel voetballer en een wereldwijde beroemdheid, geboren op 2 mei 1975 in Londen. Hij begon zijn professionele voetbalcarrière bij Manchester United en won daar talloze titels. Daarna speelde hij bij Real Madrid, AC Milan, Paris Saint-Germain en Los Angeles Galaxy.

Investeringen en ondernemingen David Beckham

Na zijn voetbalcarrière heeft David Beckham zich gericht op verschillende zakelijke ondernemingen en investeringen. Zo heeft hij een eigen merk gelanceerd, genaamd 'David Beckham', dat zich richt op herenparfums, kleding en accessoires. Hij heeft ook zijn eigen mediabedrijf, Studio 99, dat zich richt op de ontwikkeling en productie van televisieprogramma's, films en documentaires.

Beckham heeft ook veel geïnvesteerd in vastgoed. Hij bezit verschillende panden over de hele wereld, waaronder een penthouse in Miami en een herenhuis in Londen. Hij heeft ook een aandeel in het vastgoedontwikkelingsbedrijf 'LIVunLtd', dat luxe woningen en gebouwen ontwikkelt.

Naast zijn zakelijke ondernemingen heeft Beckham ook een stichting opgericht genaamd '7: The David Beckham UNICEF Fund', die zich richt op het verbeteren van de levens van kinderen over de hele wereld. Hij is ook een ambassadeur voor verschillende goede doelen, waaronder UNICEF, Malaria No More UK en Help for Heroes.

David Beckham wordt geroemd om zijn werkethiek en vastberadenheid. Zijn ondernemersgeest heeft hem geholpen succesvol te zijn in zowel de sport als het zakenleven. Zijn inzet voor liefdadigheidswerk toont zijn toewijding om iets terug te geven aan de samenleving.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.