The Ecom Agency Kennisbank

Corinne Vigreux

Wie is Corinne Vigreux?

Corinne Vigreux is een Franse zakenvrouw en mede-oprichter van TomTom, een Nederlands bedrijf dat zich richt op navigatiesystemen en GPS-technologie. Ze werd geboren op 22 mei 1960 in Parijs, Frankrijk.

Vóór de oprichting van TomTom werkte Vigreux als directeur marketing bij Psion, een Brits technologiebedrijf. In 2002 richtte ze samen met drie andere ondernemers TomTom op, dat al snel uitgroeide tot een van de grootste en meest succesvolle navigatiesystemenbedrijven ter wereld.

Als mede-oprichter van TomTom was Vigreux verantwoordelijk voor verschillende aspecten van het bedrijf, waaronder productontwikkeling, marketing en verkoop. Onder haar leiding groeide TomTom uit tot een beursgenoteerd bedrijf met een omzet van meer dan een miljard euro.

Vigreux staat bekend als een succesvolle en invloedrijke zakenvrouw met een sterke focus op innovatie en ondernemerschap. Ze heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor haar werk, waaronder de 'Veuve Clicquot Business Woman Award' in 2009.

Het vermogen van Corinne Vigreux wordt geschat op enkele honderden miljoenen euro's. Ze staat regelmatig in de lijst van de 100 meest invloedrijke vrouwen in het bedrijfsleven van het tijdschrift Forbes.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.