The Ecom Agency kennisbank

Bob Chapek

Wie is Bob Chapek?

Bob Chapek is een Amerikaanse zakenman en de huidige CEO van The Walt Disney Company. Hij werd geboren op 12 augustus 1960 in Hammond, Indiana, Verenigde Staten.

Chapek trad in 1993 in dienst bij The Walt Disney Company en heeft sindsdien verschillende leidinggevende functies bekleed binnen het bedrijf. Hij was onder meer voorzitter van Walt Disney Parks and Resorts, waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde themaparken en resorts van Disney.

In februari 2020 volgde Chapek Bob Iger op als CEO van The Walt Disney Company. Onder zijn leiding heeft het bedrijf zich gericht op de uitbreiding van de streamingdienst Disney+, die in korte tijd enorm populair is geworden.

Het vermogen van Bob Chapek

Het vermogen van Bob Chapek wordt in 2023 geschat op ongeveer €300 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.