The Ecom Agency kennisbank

Barry Silbert

Wie is Barry Silbert?

Barry Silbert is een bekende Amerikaanse ondernemer en investeerder in de financiële sector. Hij staat bekend als de oprichter en CEO van Digital Currency Group, een bedrijf dat zich richt op het investeren en opbouwen van bedrijven die actief zijn in de cryptocurrency- en blockchain-industrie. Silbert is een belangrijke speler geworden in de cryptowereld en heeft een sterke invloed gehad op de ontwikkeling ervan.

De carrière van Barry Silbert

Silbert heeft een indrukwekkend cv als het gaat om ondernemerschap en investeringen. Naast Digital Currency Group heeft hij ook SecondMarket opgericht, een platform dat het mogelijk maakt om in privébedrijven te investeren. Dit platform was een van de eerste die zich richtte op de verkoop van pre-IPO-aandelen. In 2015 verkocht Silbert SecondMarket aan Nasdaq Private Market.

Als investeerder heeft Silbert zich gericht op veelbelovende bedrijven in de fintech- en blockchain-industrie. Hij heeft geïnvesteerd in bekende bedrijven zoals BitGo, Blockchain.com, Coinbase en Ripple. Silbert heeft ook een angel-investeringsfonds genaamd Bitcoin Opportunity Corp opgericht, dat gericht is op het financieren van nieuwe bedrijven in de bitcoin-sector.

De mindset van Barry Silbert

Silbert's mindset is sterk gericht op innovatie en het vinden van nieuwe kansen in opkomende markten. Hij heeft veel vertrouwen in de potentie van blockchain-technologie en digitale valuta's zoals bitcoin. Hij gelooft dat deze technologieën de potentie hebben om de financiële wereld te transformeren en heeft zich daarom actief ingezet om deze industrie te ontwikkelen.

Over het algemeen wordt Silbert gezien als een belangrijke figuur in de wereld van fintech en blockchain. Hij heeft met succes verschillende bedrijven opgericht en geïnvesteerd in veelbelovende start-ups. Zijn focus op innovatie en toekomstgerichte technologieën heeft hem geholpen om een voortrekkersrol te spelen in de ontwikkeling van de cryptowereld.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.