The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Curriculum Vitae (CV)

Wat is een CV?

Een CV is een afkorting voor Curriculum Vitae, wat "levensloop" of "loopbaan" betekent. Het is een document dat een overzicht geeft van de opleiding, werkervaring, vaardigheden, prestaties en andere relevante informatie van een persoon. Het wordt vaak gebruikt bij sollicitaties om potentiële werkgevers te informeren over de achtergrond en kwalificaties van de sollicitant.

Een CV kan verschillende vormen hebben en kan variëren in lengte, afhankelijk van de persoonlijke achtergrond en ervaring van de sollicitant. Het moet echter altijd overzichtelijk, nauwkeurig en relevant zijn voor de functie waarvoor de sollicitant solliciteert.

Een goed geschreven CV kan helpen om de aandacht van werkgevers te trekken en kan het verschil maken bij het krijgen van een sollicitatiegesprek. Het is belangrijk om het CV regelmatig bij te werken en aan te passen aan de vacatures waarop wordt gesolliciteerd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.