The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Recruitment marketing

Wat is recruitment marketing?

Recruitment marketing is een aanpak die bedrijven gebruiken om potentiële kandidaten te vinden, aan te trekken en te betrekken bij het recruitmentproces. Het richt zich op het ontwikkelen van een aantrekkelijke en consistente arbeidsmerkidentiteit en het verspreiden van informatie over vacatures, bedrijfscultuur en carrièremogelijkheden om talent aan te trekken.

Recruitment marketing kan omvatten activiteiten zoals het uitvoeren van werkgeversmerkonderzoek, het ontwikkelen van inhoud en campagnes op sociale media, het beheren van arbeidsmerkevents en het ontwikkelen van gerichte vacatureadvertenties. Het doel is om de aandacht te vestigen op het bedrijf als aantrekkelijke werkgever en de toepasselijke kandidaten te betrekken en te informeren over de beschikbare vacatures en het bedrijf.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.