hireheroes recruitment marketing

Employee branding

Wat is employee branding?

Employee branding is het proces waarmee een bedrijf zijn werknemers gebruikt als een middel om een positief imago op te bouwen. De bedrijfscultuur, het bedrijfsmerk en de producten of diensten die worden aangeboden worden door de werknemers gecommuniceerd. Het doel hiervan is om een positieve associatie met het bedrijf te creëren bij potentiële klanten, zowel intern als extern.

Op zoek naar nieuw personeel voor openstaande vacatures?

Heb jij dringend medewerkers nodig voor jouw bedrijf? Met ons recruitment marketing bureau hireheroes.nl helpen we jou snel en gegarandeerd met het vervullen van openstaande vacatures tegen de laagste tarieven van de recruitment markt. Dit doen wij door onze online marketing kennis slim te combineren met HR-vraagstukken. Hireheroes.nl heeft onder andere al mogen werken voor camper verhuur platform Goboony en voor service stations door heel Nederland van Total Energies. Nieuwsgierig geworden naar onze recruitment marketing aanpak via gerichte Facebook lead ads met daarachter automatische e-mail funnels om je op dagelijkse basis nieuwe CV's aan te leveren? Bekijk de cases op hireheroes.nl


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.