The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: winkel

Wat is een winkel?

Een winkel is een fysieke locatie waar goederen of diensten worden verkocht aan consumenten. In een winkel kunnen klanten het assortiment bekijken, aanraken en passen voordat ze tot aankoop overgaan. Winkels variëren sterk in grootte en type, van kleine buurtwinkels tot grote warenhuizen.

Winkels kunnen worden gerund door individuen, familiebedrijven, coöperaties of grote ketens. Het personeel van een winkel, zoals verkopers en kassamedewerkers, is verantwoordelijk voor het helpen van klanten, het aanvullen van de voorraad en het uitvoeren van transacties. De winkelindustrie is een belangrijk onderdeel van de detailhandel en een belangrijke werkgever wereldwijd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.