The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Rederij

Wat is een rederij?

Een rederij is een bedrijf dat zich bezighoudt met het exploiteren van schepen. Een rederij kan zich richten op verschillende soorten schepen, zoals vrachtschepen, tankers, cruiseschepen, vissersschepen, sleepboten en binnenvaartschepen. De taken van een rederij kunnen onder meer het beheer van de schepen, het plannen van routes, de bemanning, de lading en de bevoorrading omvatten.

Rederijen kunnen zowel nationaal als internationaal opereren. Ze kunnen gespecialiseerd zijn in specifieke sectoren, zoals containervervoer, bulkvervoer, olietankers of veerdiensten. Rederijen kunnen ook actief zijn in de cruise-industrie, waarbij ze cruiseschepen exploiteren voor vakanties en toerisme. Naast het bezitten en exploiteren van schepen, kan een rederij ook verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en beheer van de schepen, het inzetten van bemanningen, het regelen van ladingen en het plannen van routes.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.