The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Promoted Pins

Wat zijn Promoted Pins?

Promoted Pins zijn gesponsorde pins op Pinterest die worden betaald door adverteerders om meer zichtbaarheid te krijgen bij de gebruikers van Pinterest. Deze gesponsorde pins zien eruit als gewone pins, maar worden bovenaan of tussen de gewone pins weergegeven in de zoekresultaten en in de feeds van gebruikers.

Het doel van Promoted Pins is om bedrijven de mogelijkheid te bieden om hun merk, producten en diensten te promoten bij hun doelgroep op Pinterest. Adverteerders kunnen targetingopties instellen om ervoor te zorgen dat hun Promoted Pins worden weergegeven aan de juiste gebruikers op basis van demografische gegevens, interesses en zoekwoorden.

Promoted Pins kunnen worden gemaakt via het Pinterest Ads-platform en bieden verschillende doelstellingen, zoals het verhogen van merkbekendheid, het stimuleren van verkeer naar de website, het verhogen van app-installaties en het stimuleren van aankopen.

Het gebruik van Promoted Pins kan een effectieve manier zijn om meer verkeer naar de website van een bedrijf te genereren, de naamsbekendheid te vergroten en meer verkopen te stimuleren. Door targetingopties te gebruiken, kunnen bedrijven hun advertentiebudget efficiënter inzetten en hun doelgroep beter bereiken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.