Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: paid media

Wat is paid media?

Paid media is een vorm van marketing waarbij een bedrijf betalingen doet om reclame te maken voor zijn producten of diensten. Het bedrijf betaalt voor advertentieruimte op websites, sociale media, tv en radio. Het doel van paid media is om een groter bereik te creëren, meer verkeer naar de website te genereren en de verkoop te verhogen.

Paid media is het tegenovergestelde van owned media en earned media. Owned media en earned media zijn vormen van organische marketing waarbij bij bedrijven hun eigen kanalen gebruiken voor marketing (owned oftewel eigen media) of wanneer bedrijven gepromoot worden door externe social media kanalen, blogs of word of mouth marketing (earned oftewel verdiende media)

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.