The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: organisch verkeer

Wat is organisch verkeer?

Organisch verkeer verwijst naar het verkeer dat een website ontvangt via zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het is het tegenovergestelde van betaald verkeer, waarbij website-eigenaren betalen voor advertenties om bezoekers naar hun website te leiden.

Organisch verkeer wordt gegenereerd door zoekopdrachten van gebruikers die op zoek zijn naar specifieke informatie, producten of diensten. Wanneer een website hoog scoort in de zoekresultaten voor relevante zoekwoorden, kan dit leiden tot een toename van het organische verkeer.

Het genereren van organisch verkeer is een belangrijk aspect van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en vereist het optimaliseren van de website-inhoud, het verbeteren van de gebruikerservaring, het verkrijgen van relevante backlinks en het gebruik van de juiste zoekwoorden. Het vergroten van het organisch verkeer kan bijdragen aan een hogere rangschikking in de zoekresultaten, een grotere zichtbaarheid en een hogere betrokkenheid van de bezoekers van de website.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.