Wat betekend: looker

Wat betekent: looker?


"Looker" is een Engels woord dat informeel wordt gebruikt om naar een persoon te verwijzen die fysiek aantrekkelijk of knap is. Het wordt vaak gebruikt om iemand te beschrijven die er goed uitziet of aantrekkelijk is om naar te kijken.


Wat doet een looker?


Een "looker" zelf doet niets specifiek. Het is eerder een subjectieve beschrijving van iemands uiterlijk. Mensen gebruiken de term om te benadrukken dat iemand er aantrekkelijk uitziet.


Wat is een looker?


Een "looker" is simpelweg een persoon die wordt beschouwd als aantrekkelijk om naar te kijken vanwege hun fysieke verschijning. Het kan verwijzen naar zowel mannen als vrouwen en wordt vaak gebruikt in informele gesprekken of contexten waarin iemands uiterlijk wordt besproken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.