The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Hypotheken

Wat is een hypotheek?

Een hypotheek is een lening die je afsluit om een huis of andere onroerende zaak te kopen. De onroerende zaak dient als onderpand voor de lening. Dit betekent dat de geldverstrekker (meestal een bank) het recht heeft om de eigendom van de onroerende zaak over te nemen als je de lening niet terugbetaalt.

Met een hypotheek kun je een groot bedrag lenen, zonder het volledige bedrag meteen te hoeven betalen. In plaats daarvan betaal je maandelijks aflossingen en rente over een periode van jaren. De duur van de hypotheek, de hoogte van de maandelijkse aflossingen en de rente die je betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het bedrag dat je leent, de looptijd van de hypotheek en je financiële situatie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.