wat is channable?

Wat is Channable?


Channable is een krachtig e-commerce platform dat bedrijven helpt om productfeeds te beheren en te optimaliseren voor verschillende online verkoopkanalen.


Wat doet Channable?


Channable stelt bedrijven in staat om productfeeds te centraliseren, te bewerken en te optimaliseren voor een breed scala aan online verkoopkanalen, zoals marktplaatsen, vergelijkingssites en advertentieplatforms. Het biedt functies voor het aanpassen van productinformatie, het toevoegen van marketingtags en het synchroniseren van voorraadniveaus.


Wat kan ik met Channable?


Met Channable kunnen bedrijven:


1. **Productfeeds beheren**: Centraliseer en beheer productinformatie van verschillende bronnen in één overzichtelijk dashboard.

2. **Productfeeds optimaliseren**: Pas productinformatie aan, voeg marketingtags toe en optimaliseer afbeeldingen voor betere prestaties op verkoopkanalen.

3. **Verkoopkanalen koppelen**: Synchroniseer productfeeds met verschillende online verkoopkanalen om producten te adverteren en te verkopen.

4. **Resultaten analyseren**: Monitor de prestaties van productfeeds en optimaliseer strategieën voor betere resultaten en ROI.


Channable biedt bedrijven de tools en functionaliteiten die nodig zijn om hun online verkoopactiviteiten te stroomlijnen en te optimaliseren voor maximale zichtbaarheid en omzet.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.