Betekenis: cagr

Wat betekent CAGR?


CAGR staat voor "Compound Annual Growth Rate", wat een financiële term is die wordt gebruikt om de gemiddelde jaarlijkse groeisnelheid van een investering, bedrijfsmetriek of economische indicator over een bepaalde periode te berekenen.


Wat zou iemand kunnen doen met CAGR?


Met CAGR kunnen investeerders, analisten en bedrijfsleiders de jaarlijkse groeisnelheid van een investering of bedrijfsmetriek evalueren, waardoor ze inzicht krijgen in het groeipotentieel en de prestaties van een investering of bedrijf over een bepaalde periode.


Waar staat CAGR voor?


CAGR staat voor Compound Annual Growth Rate, wat in het Nederlands "Samengesteld Jaarlijks Groeipercentage" betekent. Het vertegenwoordigt de gemiddelde jaarlijkse groeisnelheid van een investering of een bepaalde metriek over meerdere jaren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.