Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Sociale-marketing

Wat is sociale-marketing? 

Sociale-marketing is een vorm van marketing waarbij bedrijven hun producten en diensten promoten door middel van sociale media. Het doel is om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten, klanten te werven, te interacteren met klanten en naamsbekendheid te vergroten. Sociale-marketing kan helpen om een bedrijf een sterk imago te geven, klanten te betrekken bij de merkbeleving en klanten te helpen bij het maken van koopbeslissingen. Sociale-marketing kan ook worden gebruikt om een bedrijf te helpen om nieuwe doelgroepen te bereiken, te doelen op specifieke doelgroepen en nieuwe markten te betreden. 

Waarvoor word sociale-marketing vooral ingezet?

Sociale-marketing wordt vooral ingezet om een bedrijf een sterk imago te geven, klanten te betrekken bij de merkbeleving, klanten te helpen bij het maken van koopbeslissingen en om nieuwe doelgroepen te bereiken. Het kan ook worden gebruikt om informatie te verspreiden, leads te genereren, de verkoop te verhogen, naamsbekendheid te vergroten en klanten te betrekken bij het merk.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.