Betekenis: Apple Safari browser

Wat is de Apple Safari browser?

Apple Safari is de webbrowser, net als Google Chrome, Internet explorer en Mozilla Firefox. Safari is een browservan Apple voor Mac, iPhone en iPad. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2003 en is gebaseerd op de WebKit-engine. Safari is de standaardbrowser op Apple-apparaten en is de enige browser die beschikbaar is voor de iPad en iPhone. Safari biedt functies zoals browsen met tabbladen, privé browsen, Reader-modus, bladwijzers en ondersteuning voor extensies.

Wat zijn de voordelen en functie van Apple Safari?

Safari biedt een aantal geweldige functies om uw surfervaring te vergemakkelijken. Ten eerste heeft het een ingebouwde zoekmachine, zodat u gemakkelijk en snel informatie kunt vinden. Het heeft ook een ingebouwde ad-blokker, waarmee u ongewenste reclame kunt blokkeren. Daarnaast heeft het ook een foutcorrectie en het wordt geleverd met een ingebouwde spellingscontrole.

Verder heeft Safari ook enkele handige functies voor het maken van een back-up van uw bestanden. U kunt een back-up maken van uw favorieten, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen. Daarnaast kunt u ook een back-up maken van alle webpagina's die u heeft bezocht.

Safari heeft ook een aantal functies die het surfen op het web veiliger maken. Het heeft een ingebouwde fraudebescherming waarmee u veilig kunt surfen op het web. Daarnaast heeft het ook een ingebouwde beveiligingsfunctie waarmee u persoonlijke gegevens kunt beschermen.

Tenslotte maakt Safari het ook gemakkelijker om websites te bekijken. Het heeft een ingebouwde Reader-functie waarmee u websites kunt bekijken zonder afleidingen van afbeeldingen en reclame. Daarnaast heeft het ook een ingebouwde tabbladen-manager waarmee u gemakkelijk kunt navigeren tussen de verschillende tabbladen.

Al met al is Apple Safari een geweldige webbrowser die een aantal handige functies heeft om uw surfervaring te verbeteren. Het heeft een aantal geweldige functies die het surfen op het web veiliger en gemakkelijker maken. Als u op zoek bent naar een snelle, veilige en handige webbrowser, dan is Apple Safari zeker de moeite waard.