The Ecom Agency kennisbank

Betekenis: Extensies

Wat zijn extensies?

Extensies, ook wel bekend als browserextensies, zijn softwareprogramma's die zijn ontworpen om extra functionaliteit toe te voegen aan een internetbrowser. Ze kunnen worden gedownload en geïnstalleerd om de browserervaring van de gebruiker te verbeteren door functies toe te voegen die de standaardfunctionaliteit van de browser te boven gaan.

Extensies kunnen verschillende functies hebben, afhankelijk van waarvoor ze zijn ontworpen. Sommige extensies zijn ontworpen om advertenties te blokkeren, terwijl andere het gemakkelijker maken om webinhoud te delen via sociale media of om gemakkelijker online te winkelen. Andere populaire extensies zijn bijvoorbeeld vertaalhulpmiddelen, wachtwoordbeheerders en notitie-apps.

Extensies kunnen worden gedownload vanuit de webwinkel van de browser. De meeste browsers hebben hun eigen webwinkels waarin gebruikers verschillende extensies kunnen vinden en downloaden. Het is belangrijk om extensies alleen te downloaden van betrouwbare bronnen om te voorkomen dat er malware of andere schadelijke software op uw computer wordt geïnstalleerd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.