Betekenis: Mozilla Firefox

Mozilla Firefox is een gratis webbrowser, net als Google Chrome, Apple Safari en internet explorer. De browser is ontwikkeld door de Mozilla Foundation. Firefox wordt gebruikt om websites te bekijken, online te winkelen, te streamen, te downloaden en om online te communiceren. Het biedt een aantal krachtige functies, waaronder een uitgebreide privacy- en beveiligingsinstellingen, een intuitieve gebruikersinterface, veel extensies en thema's en meer.