Betekenis: Mozilla Firefox

Wat is Firefox?

Firefox is een gratis, open-source webbrowser die wordt ontwikkeld door Mozilla. Het is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux en is een populaire alternatieve webbrowser voor andere bekende browsers zoals Google Chrome en Microsoft Edge.

Firefox biedt verschillende functies zoals tabbladen, bladwijzers, ingebouwde privacybescherming en ondersteuning voor add-ons en extensies. De browser richt zich op snelheid, veiligheid en privacy, en biedt bijvoorbeeld ook een privémodus, bescherming tegen volgen en de mogelijkheid om cookies te beheren.

Firefox is ook aanpasbaar, zodat gebruikers de gebruikersinterface kunnen aanpassen en add-ons en extensies kunnen installeren om extra functionaliteit toe te voegen aan de browser.

Wat is de laatste versie van Firefox?

De laatste versie van Firefox is op dit moment versie 97.0.1.