Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: API

Wat is een API?

Een API (Application Programming Interface) is een reeks programmacommando's, protocollen en tools die door een softwarecomponent worden aangeboden om andere softwarecomponenten toegang te verlenen tot hun functies. Het maakt het mogelijk voor verschillende softwareprogramma's om samen te werken door middel van het uitwisselen van gegevens en het uitvoeren van functies. 

Wat is een Google API?

De Google API is een verzameling van tools en bibliotheken die door Google worden aangeboden om softwareontwikkelaars te helpen bij het bouwen van applicaties die de Google-diensten gebruiken. De API maakt het mogelijk voor ontwikkelaars om toegang te krijgen tot gegevens, zoals zoekresultaten, kaarten, afbeeldingen en meer. De API biedt ook toegang tot geavanceerde functies zoals spraakherkenning, taalverwerking en meer.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.