Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Spraakherkenning

Wat is Spraakherkenning?

Spraakherkenning is een technologie waarmee computers kunnen begrijpen wat er gezegd wordt. Het wordt ook wel voice recognition genoemd. Deze technologie maakt het mogelijk voor mensen om hun stem te gebruiken om instructies te geven aan computers en andere apparaten. Spraakherkenning wordt al vele jaren gebruikt, maar de technologie is steeds geavanceerder geworden. Dit maakt het mogelijk voor mensen om hun stem te gebruiken om de meest uiteenlopende taken uit te voeren, zoals het zoeken naar informatie en het bedienen van apparatuur.

Welke home speakers maken gebruik van spraakherkenning?

Er zijn veel home speakers die spraakherkenning ondersteunen, waaronder Amazon Echo, Google Home, Apple HomePod en Sonos One. Deze speakers maken gebruik van spraakherkenning om te begrijpen wat er gezegd wordt en om instructies uit te voeren. Ze kunnen bijvoorbeeld opdrachten uitvoeren zoals het afspelen van muziek, het beantwoorden van vragen en het bedienen van apparatuur.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.