Google Sheets

Wat is Google Sheets?

Google Sheets is een gratis cloudgebaseerd spreadsheetprogramma van Google, waar je terecht komt via Google Drive, dat gebruikers in staat stelt om tabellen en grafieken te maken, data te bewerken en samen te werken. Het is vergelijkbaar met andere spreadsheetprogramma's, zoals Microsoft Excel.

Hoe maak je een dropdown in Google Sheets?

Om een dropdown in Google Sheets te maken, volg je de volgende stappen:

1. Selecteer de cel of cellen waarin je de dropdown wilt invoegen.
  2. Klik op het "Gegevensbereik" pictogram in de balk bovenaan het scherm.
  3. Voer de gegevens in die je wilt opnemen in de dropdown.
  4. Klik op OK.
  5. Klik op het "Dropdown" pictogram in de balk bovenaan het scherm en selecteer de optie "Dropdown toevoegen".
  6. Selecteer de cel of cellen die de dropdown zal bevatten.
  7. Klik op OK. Je dropdown is nu klaar om te gebruiken.

Beter vindbaar worden in Google?

Wil jij met jouw bedrijf beter vindbaar worden in Google door middel van SEO of Google ads? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een online marketing bureau gespecialiseerd in e-commerce met veel ervaring met zowel zoekmachine optimalisatie als adverteren op Google. Bekijk onze Google ads en SEO pagina voor meer info of plan hier een gratis strategiegesprek in om de mogelijkheden voor jouw onderneming op Google te bespreken.