Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: metaverse

Wat is de metaverse?

De metaverse is een geïmiteerde of virtuele 3D-wereld die wordt gebruikt in games en andere online ervaringen. Het wordt ook wel een "holografische" wereld genoemd. Het is een visueel geïmmersiveerde omgeving die kan worden bezocht door mensen vanuit verschillende plaatsen. Het bestaat uit veel verschillende virtuele locaties, waar verschillende activiteiten plaatsvinden. De metaverse biedt mensen de mogelijkheid om te communiceren, te handelen en vriendschappen te sluiten in een virtueel, maar realistisch universum.

Welke bedrijven investeren in de metaverse?

Er zijn veel bedrijven die investeren in de metaverse. Een aantal van deze bedrijven zijn: Facebook (tegenwoordig Meta), Microsoft, Sony, Intel, Tencent, Samsung, Alibaba, Amazon, Apple, Google, Linden Labs, Niantic en Epic Games.

Waarom heet Facebook Inc nu Meta?

Facebook Inc heet nu Meta omdat het bedrijf een nieuwe focus heeft op het bouwen van technologie voor augmented en virtual reality. Het bedrijf wil gebruikers in staat stellen om een diepere en meer immersive ervaring te hebben met hun content.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.