Betekenis: Facebook Business Manager

Wat is Facebook Business Manager?

Facebook Business Manager is een gratis tool van Facebook waarmee bedrijven hun aanwezigheid op Facebook kunnen beheren. Met Business Manager kunnen bedrijven pagina's, advertentieaccounts (Facebook Ads Manager), apps en meer beheren vanuit één centraal dashboard. Bedrijven kunnen ook toegang geven tot hun bezittingen aan andere mensen die bij hen werken. Met Business Manager kunnen bedrijven ook gebruikers toevoegen aan hun accounts en hen bepaalde rechten geven, zodat zij advertenties kunnen beheren, pagina's kunnen bewerken en meer.

Hoe maak je een account op Facebook Business Manager in 11 stappen?

1. Ga naar business.facebook.com in uw webbrowser.

2. Klik op de knop "Aanmelden" in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Voer uw bestaande Facebook-gebruikersnaam en -wachtwoord in en klik op "Aanmelden".

4. Klik op de knop "Aan de slag" op de volgende pagina.

5. Klik op de knop "Maak een nieuwe Business Manager-account" op de volgende pagina.

6. Voer uw naam, e-mailadres en een wachtwoord in en klik op "Aanmelden".

7. Voer uw bedrijfsnaam, landlocatie en tijdzone in en klik op "Doorgaan".

8. Bevestig uw bedrijfsinformatie en klik op "Doorgaan".

9. Klik op de knop "Maak een advertentieaccount" om een advertentieaccount te maken.

10. Voer de nodige informatie in en klik op "Doorgaan".

11. U bent nu aangemeld bij Facebook Business Manager.

Blog Facebook Business Manager

Heeft u nog meer vragen omtrent Facebook Business Manager? In deze blog leest u alles over de Facebook Business Manager, bijvoorbeeld de voor- en nadelen en hoe het nou precies werkt.