The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Email handtekening

Wat is een e-mail handtekening?

Een e-mailhandtekening is een kort stuk tekst of afbeelding dat wordt toegevoegd aan de onderkant van elke e-mail die je verzendt. Het is bedoeld om te dienen als een soort elektronische visitekaartje, en bevat informatie over de verzender, zoals hun naam, bedrijf, functie, contactgegevens, enzovoort.

E-mailhandtekeningen zijn handig voor zowel zakelijke als persoonlijke communicatie, omdat ze informatie over de verzender bieden die anders misschien niet zichtbaar is. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het opbouwen van merkbekendheid, het verbeteren van de professionele uitstraling van e-mails en het vergemakkelijken van het contacteren van de verzender.

Veel e-mailclients, zoals Microsoft Outlook en Gmail, bieden de mogelijkheid om een e-mailhandtekening aan te maken en op te slaan, zodat deze automatisch wordt toegevoegd aan elke nieuwe e-mail die wordt verzonden. Je kunt ook een handtekening maken met HTML-code of met specifieke e-mailhandtekeninggenerators.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.