Thinkertoys

Thinkertoys - Michael Michalko

"Thinkertoys" is een creativiteitsgids die geschreven is door Michael Michalko en die bedoeld is om de lezer te helpen bij het ontwikkelen van innovatieve ideeën en oplossingen voor verschillende problemen. Het boek bevat een verscheidenheid aan technieken en tools die kunnen worden toegepast om het denkproces te stimuleren en nieuwe invalshoeken te ontdekken.

De vijf delen van Thinkertoys

Het boek is onderverdeeld in vijf delen die elk een specifiek aspect van het creatieve proces behandelen. Deel 1 behandelt het ontwikkelen van een creatieve mindset, deel 2 bevat verschillende technieken om ideeën te genereren, deel 3 gaat over het selecteren en ontwikkelen van de beste ideeën, deel 4 behandelt het implementeren van deze ideeën en deel 5 bespreekt manieren om het creatieve proces te onderhouden en te verbeteren.

Het boek benadrukt het belang van het durven nemen van risico's en het verleggen van grenzen om tot creatieve oplossingen te komen. Daarnaast wordt er veel nadruk gelegd op het belang van samenwerking en het delen van ideeën om tot betere resultaten te komen. Michalko gelooft dat iedereen creatief kan zijn en dat het aanleren van de juiste technieken en mindset kan leiden tot meer innovatieve ideeën en oplossingen.

De kernwaarden van het boek zijn dan ook het ontwikkelen van een open en creatieve mindset, het gebruik maken van verschillende technieken om ideeën te genereren en het delen van ideeën en samenwerken om tot de beste oplossingen te komen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.