The Ecom Agency kennisbank

Walt Disney

Wie is Walt Disney?

Walt Disney was een Amerikaanse filmproducent, regisseur, animator en ondernemer. Hij werd geboren op 5 december 1901 in Chicago, Illinois, Verenigde Staten en overleed op 15 december 1966 in Burbank, Californië.

Disney is vooral bekend als de oprichter van The Walt Disney Company en als de schepper van vele bekende personages en franchises, waaronder Mickey Mouse, Donald Duck, Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Bambi, Peter Pan en vele anderen. Hij was ook verantwoordelijk voor het creëren van de eerste avondvullende tekenfilm, "Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen", die in 1937 werd uitgebracht.

Disney's visie en creatieve talent hebben de animatie-industrie en entertainmentwereld ingrijpend veranderd. Hij werd geprezen om zijn innovatieve aanpak en zijn vermogen om zowel kinderen als volwassenen te vermaken met zijn films en personages. Hij ontving verschillende prijzen en onderscheidingen voor zijn werk, waaronder 22 Academy Awards.

Het vermogen van Walt Disney

Het vermogen van Walt Disney is in 1966 geschat op €750 miljoen euro, Dit is nu ongeveer €1 miljard euro waard.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.