The Ecom Agency kennisbank

Vladimir Lisin

Wie is Vladimir Lisin?

Vladimir Lisin is een Russische zakenman en miljardair. Hij werd geboren in 1956 in de Russische stad Ivanovo en studeerde af aan de Siberian Metallurgical Institute. Lisin begon zijn carrière in de metallurgische industrie en werkte bij verschillende staalfabrieken voordat hij in 1992 Novolipetsk Steel (NLMK) overnam.

Onder de leiding van Lisin groeide NLMK uit tot een van de grootste staalproducenten ter wereld, met belangen in Rusland, Europa, de Verenigde Staten en India. Lisin heeft ook belangen in andere sectoren, waaronder transport en logistiek.

Het vermogen van Vladimir Lisin

Het vermogen van Lisin wordt geschat op  €22,8 miljard in 2023, waarmee hij een van de rijkste mensen ter wereld is. Hij is ook actief in de filantropie en heeft verschillende liefdadigheidsstichtingen opgericht die zich richten op onderwijs, cultuur en sport in Rusland.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.