The Ecom Agency Kennisbank

Venus Williams

Wie is Venus Williams?

Venus Williams is een Amerikaanse professionele tennisster, geboren op 17 juni 1980 in Lynwood, Californië. Ze is vooral bekend vanwege haar indrukwekkende tennisprestaties, waaronder zeven Grand Slam-titels en vier Olympische medailles. Naast haar succesvolle carrière in de sportwereld heeft Venus Williams ook meerdere ondernemingen opgericht en investeringen gedaan.

Ondernemingen en investeringen Venus Williams

In 2002 richtte Venus samen met haar zus Serena Williams, het kledingmerk "EleVen" op. Dit merk is gericht op sportkleding en verkoopt items zoals leggings, sportbeha's en tennisrokjes. Daarnaast is Venus ook eigenaar van "V Starr Interiors", een interieurontwerpbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van sportfaciliteiten zoals sportscholen en fitnessruimtes.

Naast haar ondernemerschap heeft Venus Williams ook geïnvesteerd in verschillende start-ups en bedrijven, waaronder "Daily Harvest", een gezonde maaltijdleverancier, en "Sugarwish", een online snoepwinkel. Ze is ook een voorstander van financiële educatie en heeft in 2018 deelgenomen aan de "Ellevest" -campagne om vrouwen te helpen hun financiële doelen te bereiken.

Venus Williams is een bewonderenswaardige ondernemer en investeerder die zich niet alleen richt op sport, maar ook op andere aspecten van het leven. Ze gebruikt haar succes om anderen te inspireren en te helpen bij het bereiken van hun eigen doelen en dromen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.