The Ecom Agency kennisbank

Steve Jobs

Wie is Steve Jobs?

Steve Jobs (1955-2011) was een Amerikaanse zakenman en uitvinder die vooral bekend is als de oprichter, voorzitter en CEO van Apple. Jobs was een van de pioniers van de persoonlijke computerrevolutie en het bedrijf revolutioneerde de consumentenelektronica met zijn innovatieve producten, zoals de iPod, de iPhone en de iPad. Hij stond ook aan de basis van de ontwikkeling van de eerste commerciële grafische gebruikersinterface.

Hoe is Steve Jobs overleden? 

Steve Jobs stierf op woensdag 5 oktober om 15:00 in zijn eigen huis door ademhalingsproblemen. Deze waren het directe gevolg van alvleesklierkanker. Jobs kampte al jaren met gezondsheidsproblemen. In 2004 stelden zijn artsen vast dat hij leed aan een zeldzame vorm van alvleesklierkanker. Als gevolg van deze slopende ziekte onderging de medeoprichter van Apple in 2009 een levertransplantatie. Door deze operatie heeft Jobs wellicht nog twee jaar langer geleefd.

Heeft Steve Jobs Kinderen?

Steve Jobs heeft drie kinderen, een dochter: Lisa Brennan-Jobs (geboren in 1978), een zoon: Reed Paul Jobs (geboren in 1991), een dochter Erin Sienna Jobs (geboren in 1995) en de de jongste van de vier kinderen Eve Jobs (geboren in 1998).

Hierbij nog een aantal inspirerende quotes van Steve Jobs

1. " my favourite things in life don't cost any money. It's really clear that the most precious resource we all have is time."
2. "I’m as proud of many of the things we haven’t done as the things we have done. Innovation is saying no to a thousand things."
3. “Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow know what you truly want to become.”
4. “The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do”

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.